TIMP LIBER

 • ss
 • ss5
 • ss4
 • ss1
 • ss3
 • ss2

Printre atractiile resortului, pe care vi le punem la dispozitie pentru a va petrece timpul liber, se numara: terenul de tenis, terenul de minifotbal, cu nocturne, salonul pentru sah, cel pentru biliard, salonul pentru copii si sala de bowling. De asemenea, terasa exterioara are o capacitate de 80 de locuri, iar in fiecare seara formatia noastra asigura buna dispozitie pentru oaspeti.

Terasa exterioara are o capacitate de 80 de locuri si in fiecare seara formatia noastra asigura buna dispozitie pentru oaspeti.

Pentru ca ne-am gandit la toate, am organizat si un spatiu special pentru cei mici, in care acestia sa se poata simti bine, sa se joace si sa se distreze, in timp ce dumneavoastra va bucurati de timpul liber pe care il aveti la dispozitie.

Biliardul este un clasic al tuturor timpurilor. Te invitam sa te distrezi impreuna cu prietenii tai jucand o partida de biliard la CONDOR RESORT.

Fotbalul este cel mai popular sport din lume si o modalitate de relaxare indragita in Romania, asa ca iti punem la dispozitie terenul de mini-fotbal din incinta CONDOR RESORT, pentru tine si prietenii tai.

O alta modalitate de relaxare pe care ti-o punem la dispozitie este bowling-ul, un sport foarte variat, spectaculos si popular.

Va punem la dispozitie si un teren de tenis, unde va puteti petrece dupa-amiezele linistite impreuna cu familia sau prietenii dumneavoastra.

Sahul este un joc de strategie intre doi jucatori si este cel mai valoros sport al mintii, de aceea punem la dispozitia clientilor nostri salonul de sah, unde va puteti provoca prietenii oricand la o batalie… intelectuala.

MOMENTELE TALE DE RELAXARE CONTEAZA

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa traiti experienta Condor Resort!

TERASA

SALON COPII

BILIARD

TEREN MINIFOTBAL

BOWLING

TEREN TENIS

Ce spun clientii Condor Resort

 • Am vizitat Neamtul cu familia pentru prima data in primavara aceasta si locul acesta minunat pe care l-am gasit din intamplare (sau nu) a facut ca vacanta mea sa fie de neuitat.

  Cretu Mihai, Student Ecologie

 • Am petrecut un weekend minunat la Condor Resort. Nu am avut timp sa ne plictisim. Sotia a fost extrem de incantata de spa. Cu siguranta vom reveni!

  Marcu Iulian si Cristina, Inginer constructii