Restaurant Rafaello

  • r1
  • f2
  • r2

Restaurantul Rafaello are o capacitate de 150 de locuri si va pune la dispozitie o ambianta eleganta si primitoare, deschisa serviciilor de inalta clasa, beneficiind de un sistem audio performant. Este locul ideal pentru o petrecere privata, un eveniment de tip corporate sau o petrecere de familie.

Fie ca va doriti un pranz gustos si sanatos sau o cina romantica alaturi de cineva drag, restaurantul Ferrero satisface orice pofta culinara, purtand simturile intr-un itinerar culinar, de la naturaletea bucatariei romanesti la extravaganta bucatariei internationale. Restaurantul ofera o gama larga de preparate culinare delicioase, pregatite atent de bucatarii nostri din cele mai bune si proaspete produse, in functie de sezon.

Viata este facuta din momentele fericite petrecute alaturi de cei dragi

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa traiti experienta Condor Resort!

INCEPUTURI NOI

LINISTE

FAMILIE

AMINTIRI

RELAXARE

PRIETENI

Ce spun clientii Condor Resort

  • Am vizitat Neamtul cu familia pentru prima data in primavara aceasta si locul acesta minunat pe care l-am gasit din intamplare (sau nu) a facut ca vacanta mea sa fie de neuitat.

    Cretu Mihai, Student Ecologie

  • Am petrecut un weekend minunat la Condor Resort. Nu am avut timp sa ne plictisim. Sotia a fost extrem de incantata de spa. Cu siguranta vom reveni!

    Marcu Iulian si Cristina, Inginer constructii