DESPRE NOI

  • c2
  • c5
  • c6
  • c3
  • c4

Complexul CONDOR RESORT se afla în localitatea Dulcesti, pe soseaua Roman – Piatra Neamt, la km 30, la ieairea din Dulceati spre Ruginoasa. In scurt timp de la inaugurare, a devenit un important loc de petrecere a timpului liber pentru populatia din zona oraselor Roman si Piatra Neamt, datorita serviciilor si facilitatilor multiple pe care le ofera clientilor sai.

Complexul este format dintr-un motel cu 45 de camere, doua restaurante de 190, respectiv 160 de locuri, sala de conferinta de 100 de locuri, sala de sedinta de 24 de locuri, un salon de nunți, cu o capacitate de 408 locuri si parcare de 200 de locuri. Motelul are o capacitate totală de cazare de 102 locuri, în 39 de camere duble si 6 apartamente, toate dotate conform clasificării de 3 stele.

CONDOR RESORT este locul perfect pentru relaxare si destindere datorita SPA-ului interior dotat cu piscina, jacuzzi, sauna, salina, sala de fitness si vestiare cu dusuri. De asemenea, printre atractiile resortului, se numara si piscina exterioara, terenul de tenis, terenul de minifotbal, cu nocturne, salonul pentru sah, cel pentru biliard, salonul pentru copii si sala de bowling.

Din punct de vedere al localizarii, CONDOR RESORT este situat la la 29 de km departare de orasul Piatra Neamt, in timp ce orasul Roman este la 15 km distanta. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International George Enescu Bacau, situat la 51 de km. CONDOR RESORT ofera totodata si posibilitatea inchirierii de masini persoanelor care doresc transport de la aeroport sau de la/catre alte destinatii. Fiind situat atat de aproape de multe dintre atractiile turistice ale Neamtului, CONDOR RESORT este locul perfect pentru vacanta dumnevoastra sau pentru petrecerea unor momente de liniste intr-un cadru natural superb, departe de stresul cotidian.

EVENIMENTE

Cateva motive pentru care sa faci alegerea de a ne vizita

EVENIMENTE

Locul perfect pentru a sarbatori cu prietenii si familia evenimentele importante din viata dumneavoastra.

RESTAURANT

Petrece momente de neuitat impreuna cu cei dragi intr-o ambianta placuta, savurand preparatele noastre delicioase.

BUSINESS

Pentru ca afacerea ta conteaza, iti punem la dispozitie un spatiu special pentru intalnirile cu partenerii/echipa ta.

SPA & RELAXARE

Alegerea perfecta pentru a te relaxa si detasa de grijile cotidiene, singur sau impreuna cu prietenii.